nedjelja, 11. prosinca 2016.

Kako zaraditi novac?!

Novac?! 

Zasigurno ste se bezbroj puta zapitali kako ga zaraditi više?!

Posao koji radite vam ne donosi dovoljno novca kojim biste sebi i svojoj obitelji omogućili lagodniji život ili ste jednostavno još uvijek u potrazi za načinima koji bi vam ispunili vaše ciljeve, vaša nadanja, vaša nastojanja za boljim životom...
Ja sam svoj san započela ostvarivati prije točno 25 mjeseci kada sam internet marketingom počela graditi svoju mrežu suradnika. Ona će i njima i meni osigurati pasivni prihod nakon samo par godina rada. 
Vjerojatno vam je ovo par godina rada zazvonilo...

Zapitajte se samo koliko moramo raditi svaki dan osmosatno radno vrijeme ili čak i više da bi sa 65 ili 67 godina otišli u mirovinu od koje ćemo teško i sebe prehranjivati, a kamoli pomagati svojoj djeci i unucima. I ako ju uopće i dočekamo?!

Eh, da, treba živjeti skromno...rekli bi naši stari...samo to skromno je danas postao život na rubu egzistencije. Život koji nije dostojan čovjeka, život u kojem ne možemo otići na ljetovanje, kupiti skuplje cipele, čak ponekad niti rodbinu obići...život u kojem ponekad nemamo za najosnovnije namirnice.

Često nam je teško pokrenuti se iz svakodnevne kolotečine, čak i zaželjeti nešto radi straha od neuspjeha, no ako ne budemo sanjali i željeli dokazano je, nikad nam se to neće niti osvariti.
Svatko treba donijeti neke vlastite odluke i postaviti si jasne ciljeve npr. želim zaraditi više novca, a to svakako neću sjedeći satima ispred televizora  ili novac dolazi s društvenih mreža (znamo to po primjerima iz tiska, interneta..) poput Facebooka, ali ne iz lajkanja i pregledavanja tuđih profila i slika, taj novac se zarađuje oglašavanjem. 
Više o tom načinu zarade ću u nekom drugom tekstu...za početak vaših razmišljanja, čini mi se, da je sasvim dovoljno teksta.
Ako pak želite saznati više o meni i mom poslu kliknite OVDJE.