nedjelja, 12. listopada 2014.

O meni
Dobrodošli na moj blog!

Želite li naučiti zarađivati radeći preko interneta?

Pozdrav, moje ime je Marina Streljak i   SFI  affiliate (suradnik, partner) sam više od dvije godine.  Trenutno sam na mjestu Silver team leadera, srebrnog voditelja tima u našem SFI suradničkom centru.  Plan mi je  za maximalno 5 godina rada osigurati dovoljno primanja od internet posla za život. Inače već 14 godina,  radim u školi kao učiteljica razredne nastave, ali sam već više od tri godine na bolovanju (CRPS) i zato sada radim najbolji posao na internetu.

Više od 19 godina  moja internet kompanija pruža svakome tko je spreman raditi pravi način da zaradi na internetu, baveći se internet marketingom  ... iz udobnosti svog doma. U ovom poslu ne  postoji nikada obveza bilo kakve kupnje ili zahtjeva za istom. Ne morate ulagati svoj novac da bi započeli posao! Dobivate online ured iz kojeg planski i pametno gradite svoj posao i stječete zaradu.

Registracija i izvanredna obuka su besplatni kao i  alati  imali vi iskustva u marketingu ili ne, jednostavno  se trebate priključiti u naš  dokazani sustav i započeti  posao i zarađivati.

 Pozivam  vas danas da se pridružite u  moj SFI tim i počnete  dijeliti profit s nama. Mi smo organizirani i izvanredno obučeni tako da se na internetu snalazimo kao doma.


 Prijavite se BESPLATNO jer nudimo;

6 načina zarade u online poslu,

redovitu mjesečnu isplatu na Master Card ili PayPal,

stabilnost 18 godina postojanja kompanije,

besplatnu registraciju,

24 sata dnevno pomoć i obuku (ako pokažete ozbiljnost za posao), 

online ured

i sve alate za posao potpuno besplatno

(pomoć pri registraciji)

Odmah nakon registracije, javite mi se mailom, (marinastreljak@gmail.com) 

ili na Facebooku kako bih vas učlanila u naše timske i radne grupe i chat da biste imali 24/7 pomoć!

https://www.facebook.com/marina.streljak


Prilikom registracije, koristite gmail kao e-poštu.Ako nemate gmail, jednostavno i besplatno si izradite Google račun na; 

Moj glavni  posao u SFI je pomagati suradnike iz mog tima  da postanu uspješni  i zarađuju, kao ja, njihov sponzor.  Kada se pridružite u moj tim, u meni ćete imati i partnera i mentora i spremna sam  vam pomoći  da započnete zarađivati!

Neki od mojih suradnika:


Ovako to izgleda u našem online poslu, moje liderice Daruvarke!Nedavno sam završila tečaj digitalnog marketinga i dobila međunarodnu diplomu s najvišom razinom uspješnosti!


Nadam se da ćete  se pridružiti u  moj tim uskoroi da ćemo uspješno surađivati i zarađivati.
Marina Streljak
Ponosni SFI suradnik  od  2014.
Za zaradu u SFI nema limita!
  

(Dokaz da je kompanija legalna, uspješno posluje i da nije nikakva prevara!)Affiliate marketing je posao budućnosti i bez konkurencije u odnosu na posao u kojem je zaposlenik ograničen visinom zarade i ovisan o vlasniku firme i bez ikakve garancije buduće potrebe za njegovim radnim mjestom. Ovo je jedina mogućnost neograničene i sve veće zarade koja je dostupna svima, a ne samo osobama koje posjeduju već neki kapital. Ovo je jedini posao u kojem svaka osoba može svojim vlastitim trudom i radom utjecati na svoju zaradu i to bez ikakvog ograničenja! Osobe koje to shvate, nikada ne prestaju raditi u ovom poslu. Preuzmite brigu o sebi i svojoj obitelji i postanite suradnik u našoj provjereno odličnoj kompaniji.
                       Starting in SFI By Gery Carson

Milijuni suradnika iz čitavog svijeta zaposleni su u kompaniji.